MEILLE TÖIHIN?

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt joukkoomme:

Rekrykuva LKT Sisältö

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tulet osaksi B2B-myyntitiimiä, jossa yhdessä vastaatte konsernin tuotteiden ammattilaismyynnistä. Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus rakennustuoteteollisuuden tuote- ja projektimyynnistä sekä rakennusalan tekninen koulutus. Olet etsimämme henkilö, jos saat virtaa ihmisten kohtaamisesta ja sinulle on luontaista panostaa suhteiden luomiseen ja vaalimiseen. Lue lisää »

RAKENNESUUNNITTELIJAA

Tulet vastaamaan rakennesuunnittelun palvelukokonaisuuden kehittämisestä, käynnistämisestä ja vetämisestä. Tehtävässä yhdistyy uuden liiketoiminta-alueen käynnistäminen sekä käytännön suunnittelutyö noin 50/50 -suhteessa. Tehtävä edellyttää Vaativaa (V) rakennesuunnittelun pätevyysluokkaa. Arvostamme suunnitteluosaamisen lisäksi kaupallista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, sekä rohkeaa suhtautumista uusiin suunnittelun menetelmiin ja välineisiin. Lue lisää »

Lammin Betoni
Lammi-Kivitalot
LAMMIP

Lammin Betoni Oy

Lammin Betoni Oy  on 60-vuotias betonituotealan kotimainen perheyritys. Olemme Suomen suurin harkkovalmistaja sekä Lammi-Kivitalot -tuotemerkillä Suomen suurin kivitalotoimija. Tytäryrityksemme 
Lammi-Perustus Oy  on Suomen johtava valmisanturamuottien toimittaja. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Lammilla ja Vantaalla ja toimistomme Lammilla, Tampereella ja Vantaalla. Asiakkaitamme ovat sekä rakennusalan ammattilaiset että omakotitaloja rakentavat perheet.

tuoconvektori_tekstilla_imperialBlue_pieni

Lisätietoa tehtävistä antaa Tuocon Oy:n konsultti Olli Ruokolainen, puh. 050 411 3991 tai olli.ruokolainen@tuocon.fi