Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset, messut ja taloesittelyt > Lammi-Kivitalo Samposta Jyväskylän asuntomessujen rakennustekninen mallikohde.

Lammi-Kivitalo Sampo (kohde nro 19) on valittu yhdeksi Jyväskylän asuntomessujen rakennustekniseksi mallikohteeksi.

Kohteen laadukkaasta toteutuksesta ja viimeistelystä vastasi RKM Reijo Heimonen http://www.rkmreijoheimonen.fi/index.html

Tässä Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n tiedote kokonaisuudessaan:

JYVÄSKYLÄN ASUNTOMESSUJEN RAKENNUSTEKNINEN MALLIKOHDE ON VALITTU

Tänä vuonna esitellään kolme kohdetta.

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n asiantuntijaraati on valinnut Jyväskylän asuntomessualueella rakennusteknisesti onnistuneet toteutukset, tänä vuonna kohteiksi löytyi peräti kolme hienosti valmistettua kohdetta. Aiempina vuosina on valittu vain yksi mallikohde.

Raati arvioi kohteet neljä, yhdeksäntoista ja kaksikymmentäviisi hyvin rakennetuiksi asunnoiksi. Mallikohteen valinta perustuu RKL:n rakennusasiantuntemukseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön Suomen Asuntomessujen kanssa.

Kohde 4. Omatalo Uniikki on avara ja valoisa, kohde 19. Lammi-Kivitalo Sampo on erinomaisesti toteutettu huolellinen kokonaisuus ja kohde 25. Kastellin Moderni istuu kauniisti ympäristöönsä.

Yhtenä raadin perusteena on se, että talot ovat nimenomaan rakennusteknisesti hyvin suunniteltuja ja toteutettuja. Lisaksi valittujen kohteiden aikataulut ovat pitäneet kiitettävästi. RKL haluaa edistää suomalaista laadukasta rakentamista. Kyseiset kohteet edustavat hyvää ja tunnollista rakentamista.

“Valinta ci ole koskaan helppo, siksi halusimme tällä kertaa valita peräti kolme eri kohdetta. Alueella on kaikkiaan useita hienosti toteutettuja kohteita. Tällä kertaa valinnan painotuksessa on kiinnitetty huomiota talon käytettävyyteen, kustannustasoon ja suomalaiseen rakentamisosaamiseen”, puheenjohtaja Ari Autio tiivistää valintaprosessin haastavuutta.

Kohteiden valintaraatiin kuuluivat:

Puheenjohtajana rkm Ari Autio, RKL:n puheenjohtaja

Jäsenenä rkm Jarmo Nikkarikoski, RKL:n II puheenjohtaa

Jäsenenä rkm Juhani Kukkakorpi, RKL:n Ill puheenjohtaja

Sihteerinä RI Ahti Junttila, RKL:n toimitusjohtaja

 

Lisätietoja: RKL:n toimitusjohtaja Ahti Junttila, puh. 040 772 68 66