Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset, messut ja taloesittelyt > Sulautumistiedote 1.1.2016

Lammi-Kivitalot Oy sulautui vuodenvaihteessa emoyhtiöönsä

Lammin Betoni Oy:n ja sen kokonaan omistaman tytäryhtiön Lammi-Kivitalot Oy:n toimintojen yhtenäistäminen on edennyt suunnitellusti. Vuoden vaihtuessa Lammi-Kivitalot Oy sulautettiin emoyhtiöönsä.

1.1.2016 alkaen yritys jatkaa toimintaansa nimellä Lammin Betoni Oy. Lammi-Kivitalot säilyy yrityksen aputoiminimenä ja tuotemerkkinä. Toimitusjohtajana jatkaa Ismo Nieminen ja hallituksen puheenjohtajana Esko Töykkälä.

Toiminta asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan säilyy ennallaan, eikä muutos vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Muutoksella ei myöskään ole vaikutusta toimipisteiden tai henkilökunnan yhteystietoihin. Yhteistyökumppanien toivomme huomioivan, että Lammi-Kivitalojen osalta yritys- ja laskutustiedot muuttuvat (alla).

Yhdistymisen taustalla on halu vastata paremmin pientalorakentamisen muuttuneeseen markkinatilanteeseen. Yhdistämällä yritykset ja toiminnot yhdeksi organisaatioksi, pystymme tehostamaan ja kehittämään toimintojamme aikaisempaa kokonaisvaltaisemmin. Pystymme jatkossa myös palvelemaan erilaisten rakentajien tarpeita aiempaa paremmin.

Lisätietoja sulautumisesta antaa:
Lammin Betoni Oy:n toimitusjohtaja Ismo Nieminen puh. 0207 530 412

Laskutus- ja yhteystiedot 1.1.2016 alkaen

Nimi: Lammin Betoni Oy
Osoite: Paarmamäentie 8
16900 Lammi
Y-tunnus: 0150601-1
Kotipaikka: Hämeenlinna
Lammi-Kivitalot
Lammin Betoni