Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset, messut ja taloesittelyt > Tutustu asuntomessukohteeseemme Lammi-Kivitalo Luna, kohde nro 11.

Jyväskylän asuntomessut: Lammi-Kivitalo Luna, kohde nro 11

Luna (1)

Tervetuloa Lammi-Kivitalo Lunaan !

Luna on konstailematon, valoisa ja yksinkertainen koti, jossa aktiivisen perheen on helppo rauhoittua ja viihtyä. Kolmihenkiselle perheelle oli alusta asti selvää millaisen kodin he haluavat: kivitalon, jossa olisi avaraa tilaa, korkeita ikkunoita ja arjen sujuvuutta.

Kuten kaikki Lammi kivitalot, Lunakin suunniteltiin alusta asti perheen toiveisiin ja tarpeisiin. Talon lähtökohtana oli mahdollisimman yksinkertainen muoto. Suorakaiteen muotoinen talo sallii kustannustehokkaan toteutuksen, jossa yksityiskohtiin ja estetiikkaan sekä asumisen toimivuuteen pystytään panostamaan ilman kompromisseja muodon ja viimeistelyn välillä. Lunan arkkitehti löytyi kumppaniverkostostamme.

Olemme iloisia voidessamme suositella osaavia toimijoita asiakkaidemme tarpeisiin. Kuten lupaamme: me huolehdimme, että haaveestasi tulee koti. Lammi-Kivitalot toivottaa perheelle pitkää, viihtyisää asumista ja onnea uuteen kotiin.

Luna (2)
Luna (3)
Luna (5)
Luna (6)
Luna (7)

 

Luna (8)