Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset, messut ja taloesittelyt > Tutustu asuntomessukohteeseemme Lammi-Kivitalo Sampo, kohde nro 19.

Jyväskylän asuntomessut: Lammi-Kivitalo Sampo, kohde nro 19

Sampo Header

Tervetuloa Lammi-Kivitalo Sampoon !

Sampo esittelee moderneja arkkitehtonisia ideoita ja sisustusratkaisuja, jotka ovat Suomessa vielä harvinaisia uutuuksia. Yksinkertaisuudessaan ja avaruudessaan talon tilankäyttö ilahduttaa, ja takana avautuva Jyväsjärvi luo valkealle Sampolle kuulaan taustan.

Yksilöllinen Lammi-kivitalo Sampo edustaa nykyaikaista rakentamista laadukkaimmillaan. Arkkitehtuuri on linjakasta ja talon muotokieli minimalistisuudessaan voimakasta. Sisä- ja ulkoparvekkeet, laajat terassit, ulkouima-allas, näyttävät pintamateriaaliratkaisut ja edustavat sisustusyksityiskohdat luovat talosta ylellisen kokonaisuuden. Tuote- ja materiaalivalinnoista moni on Suomessa vielä harvinainen ja aikaansa edellä. Sampo tarjoaakin mielenkiintoisen katsauksen moderniin ja minimalistiseen sisustukseen.

Sampon optimoitu kokonaissuunnittelu, paras mahdollinen runkoratkaisu, edistyksellinen teknologia ja harmoninen sisustus yhdistyvät energiatehokkaaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoilee korkeaa asumismukavuutta ja huoletonta ylläpitoa. Lammi-Kivitalot iloitsee jälleen kerran näytteilleasettajana onnistuneesta toteutuksesta.

 

Sampo (2)
Sampo (3)
Sampo (4)

 

Sampo (5)
Sampo (6)
Sampo (8)