94 14 27 12
Etusivu > Lammi-kivitalo > Faktat Lammi-Kivitalosta

Tiedämme, miten kivitalo rakennetaan

Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja.

Olemme toimittaneet jo tuhansia Lammi-kivitaloja Suomessa. Jokainen niihin sijoitettu euro säilyttää arvonsa pitkällä aikavälillä - ja jopa kasvattaa sitä - sillä Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

Lammi-Kivitalot tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen, pitkälle konseptoidun palvelumallin, joka tarkoittaa rakentajan kannalta turvallisuutta, vaivattomuutta ja kokonaistaloudellisuutta.

Kaikille tuotteillemme yhteistä on erittäin korkea laatu sekä rakentamista helpottavat yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka vain alan edelläkävijä voi tarjota. Rakennuksen runkona on ääntä ja kylmää erinomaisesti eristävä, ekologinen Lammi-lämpökivi. Niiden mittatarkkuus on omassa luokassaan: määrämittaisina ja timanttihiottuina ne tekevät rakentamisen nopeaksi ja helpoksi, säästäen siten kustannuksia.

Energiatehokkaita kivitaloja - Lammi-kivitalot

Enemmän kuin osiensa summa

Talon energiatehokkuus ja ekologisuus muodostuu useiden tekijöiden yhteisvaikutuksesta. Parhaatkaan U-arvot ulkoseinissä ja ikkunoissa eivät yksinään riitä takaamaan optimaalista lopputulosta. Siksi tarjoamme yhteensopivat tuotekokonaisuudet ja ennenkaikkea sen osaamisen, mitä talosi kestävä toimivuus vaatii. Älykäs talotekniikka sekä oikein valitut ja sijoitellut ovet ja ikkunat varmistavat järkevän energiakäytön, mutta myös viihtyvyyden ja laadukkaan asumisen.

Lammi-Kivitalo on mahdollista toteuttaa optimaalisesti juuri siihen energiatehokkuuden tasoon, mikä kulloinkin vastaa odotuksia ja tarpeita. Se voidaan suunnitella matala- tai jopa passiivienergiatasoon asti.

Tunnemme alan toimijat pitkän yhteistyön ansiosta. Osaamme siksi suositella niin suunnittelu- kuin asennustöihinkin sopivia tekijöitä, joiden työn laatuun ja osaamiseen itse luotamme. 
Lammi-Kivitalo on Suomen ostetuin kivitalo. Se on meille paras kiitos. Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää. 

Lammi-kivitalo tehdään käsityönä

Uskomme yhteen neuvoon: käytä apunasi vain ammattilaista. Hän on ratkaissut saman ongelman kymmeniä kertoja aikaisemmin ja tuntee työmenetelmät, tarvikkeet ja niiden ominaisuudet. Kun kotisi on valmis, se on samalla kymmenien ammattimiesten taidonnäyte, jossa kiteytyy vuosien aikana hankittu kokemus.

Sp6