15 17 20 22
Etusivu > Lammi-kivitalo > Kuvaus toiminnasta

Mitä voit odottaa tarjoukseltamme

Yksilöllinen kivitalo - Lammi-kivitalot

Asiakkaamme haluavat yksilöllisiä taloja persoonalliseen elämään - siksi emme tarjoa valmista talomallistoa. Lähtökohtina ovat omat toiveesi, käytössä oleva budjetti, tontti ja rakennuskaava. Lammi-Kivitalot vastaa kaikesta lopusta omalla toiminnallaan ja ammattitaidollaan, yhteistyökumppaneiden palveluilla sekä verkostoyhteistyökumppaneiden palveluilla.

Laaja verkosto ammattitaitoisia, toimintatapamme hyvin tuntevia suunnittelijoita mahdollistaa kulloinkin sopivimman suunnittelijan sitouttamisen hankkeeseen.

Kerro haaveistasi ja budjetistasi asiantuntevalle myyjällemme! Kustannuslaskurin avulla hän tekee kanssasi alustavan laskelman ja käy läpi nekin asiat, joita et ehkä itse tule ajatelleeksi. Näet heti, miten budjettisi ja toiveesi käyvät yksiin ja voit valinnoillasi vaikuttaa loppusummaan kaikissa vaiheissa. 

Selkeä sisältö ja laskelma

Rakenna kivitalo pitävällä budjetilla - Lammi-kivitalot

Tiedäthän, että runkomateriaalit ovat vain pieni osa talosi kokonaisbudjetista! 

Oma osuutemme sisältää arvoa joka eurolla: palvelua, laatua ja toimitusvarmuuttta. Pyrimme siihen, että tarjouksessasi olisi laskettuna mahdollisimman suuri osa talonrakennuksesi kustannuksista. Tällöin tiedät jo projektisi alussa, mikä on koko kotisi valmistumisen realistinen loppusumma sekä ajankohta ja vältyt ikäviltä budjetin ylityksiltä ja viivästyksiltä.

Nykypäivän korkeinta osaamista - Lammi-kivitalot

Teknisesti Lammi-Kivitalot edustaa hyvää rakentamistapaa ja kaikki valitut rakenteet tai tuoteosat edustavat rakennustekniikaltaan nykypäivän korkeinta osaamista. Tarjoamme taloosi lähes kaiken tarvittavan: laadukkaat ovet, ikkunat, tulisijat, jne. luotettavilta toimijoilta, jotka olemme vuosien kokemuksella todenneet parhaiksi ja hyväksyneet yhteistyökumppaneiksemme. Jos siis haluat mahdollisimman varman budjetin talollesi, valitse sopivat tuotteet myyjämme kanssa yhteistyökumppaniemme laajoista tuotevalikoimista.

Kaikelle sille, mitä sidomme tarjoukseen, annamme hintatakuun sekä sitovan toimitusaikataulun. Näin tiedät tarkoin, mitä tarjouksemme sisältää ja mikä jää omalle vastuullesi. Ja jos jokin rakennuskivi sattuu menemään rikki, et saa lisälaskua siitä, että toimitamme tontillesi uuden!

Mukanasi joka vaiheessa

Huolehdimme sinusta koko rakennusprojektisi ajan emmekä jätä sinua yksin talosi valmistuttuakaan. Palvelemme koko prosessisi ajan siinä mittakaavassa kuin haluat - urakoitsijoiden kilpailuttamisesta alkaen. Ohjaamme mielellämme koko projektisi Lammi-rakentamisen tuntevalle projektinjohtoyritykselle.

Omatoimirakentajaakaan ei jätetä yksin materiaalien saavuttua tontille, vaan Lammi-Kivitalot ja yhteistyökumppanit tarjoavat tukea, apua ja neuvojaan koko rakennusprosessisi ajan. Saat meiltä verkossa toimivan Oma Projekti-palvelun käyttöösi, josta löydät selkeät ja kattavat toimintaohjeet eri materiaalien tilauksiin, toimituksiin ja varastointiin liittyen, sekä kaikkien tärkeimpien materiaalien työohjeet. 
Ota yhteyttä!

Dokumentoi ja seuraa projektiasi

Oma projekti -sivulta löytyy mm. dokumenttimappi, rakennuspäiväkirja, huoltokirja, kaikki tarvittavat yhteystiedot sekä Lammi-Kivitalojen kautta hankittujen tuotteiden laatusertifikaatit. Näitä talon valmistumisen jälkeen hyödynnettäviä materiaaleja voidaan tarvita esimerkiksi rakennustarkastuksen yhteydessä tai taloa myytäessä.

Oma kivitaloprojekti 1 - Lammi-kivitalot
Oma kivitaloprojekti 2 - Lammi-kivitalot
Oma kivitaloprojekti 3 - Lammi-kivitalot
Oma kivitaloprojekti 4 - Lammi-kivitalot
Oma kivitaloprojekti 5 - Lammi-kivitalot
Oma kivitaloprojekti 6 - Lammi-kivitalot