23 24 66 92
Etusivu > Lammi-kivitalo > Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on helpommin tehty

Huolellisella suunnittelulla säästät - Lammi-kivitalot

Huolellisella suunnittelulla säästetään siihen käytetyt eurot takaisin moninkertaisesti. Suunnittelijan työpöydällä lyödään lukkoon jopa 80 % koko projektisi kustannuksista. Kokenut, kivitalorakentamiseen perehtynyt arkkitehti ja rakennesuunnittelija sekä ammattitaitoiset erikoissuunnittelijat ovatkin rakentajan parhaita ystäviä. Hyvällä suunnittelutyöllä optimoidaan tilankäyttö ja löydetään kustannustehokkaat ratkaisut sekä sopivimmat materiaalit.

Rakennesuunnittelun keskittämisen etuina ovat suunnitelmien laatu, kattavuus ja valmius sovitussa aikataulussa. Rakenteet voidaan näin suunnitella optimaalisesti materiaalimenekki ja työmaatekniikka huomioiden. Lisäksi voidaan varmistaa, että rakennesuunnitelmat ovat tuotteiden ja ratkaisujen osalta yhteneväiset asiakkaan sopimuksen sisällön kanssa. Tuloksena on yksilöllinen, optimoidusti suunniteltu ja laadukas koti – aikataulussa, vaivattomasti ja kustannusturvallisesti.

Tarpeiden kartoituksella hahmotetaan realistinen kuva rakennusprojektia varten - Lammi-kivitalot

Haaveile ja priorisoi 

”Te olette hyviä kuuntelemaan”, sanovat asiakkaamme. Me haluamme tietää tarkalleen, miten talon tulevat asukkaat asuvat, mitä he harrastavat ja millaisia asioita he arvostavat. Tarvitaanko junnukiekkoilijan varusteille oma paikka? Mihin mahtuu täysikokoinen perintöflyygeli? Onko asukkaissa astmaatikkoja? Entä harrastustilat; onko nyt aika toteuttaa kotiteatteri tai kylpylä? 

Tarpeiden kartoituksella hahmotetaan realistinen kuva rakennusprojektia varten. Samalla asiat saavat oikean painoarvon kokonaissuunnittelussa ja kustannuslaskelmassa. Esisuunnitteluvaiheessa autamme sopivimman rakennustavan valitsemisessa ja esittelemme yhteistyökumppanimme, joiden joukosta löydät varmasti tarvitsemasi osaamisen haaveidesi kodin toteuttajiksi.

Sisustus viimeistelee huolella rakennetun talon - Lammi-kivitalot

Alkuvaiheen arkkitehtisuunnittelun jälkeen muut osaavat ammattilaiset suunnittelevat talon rakenteet, lämmitys- ja sähköjärjestelmän, vesi- ja viemäriputkistot sekä ilmastoinnin. Kannattaako valita lämmitysjärjestelmäksi maalämpöpumppu vai sähkölämmitys? Miksi pitäisi investoida energiatehokkaisiin ikkunoihin? Entä pintamateriaalit? Säästetäänkö lattianpäällysteissä ja satsataan saunaosastoon?

Sisusta yksilöllisesti

Sisustustyöt viimeistelevät hyvin suunnitellun ja huolella rakennetun talon. Päästä siis luovuutesi valloilleen! Pienet ja suuret päätökset näkyvät kodissasi vuosia. Ne antavat talolle ilmeen ja luovat sille omanlaisensa, yksilöllisen tunnelman - kodin hengen. Millainen on värimaailmasi? Miten valaistus korostaa tiettyjä kohtia talossasi?

Suosittelemme sisustussuunnittelijan käyttämistä. Hän ei tee päätöksiä puolestasi, vaan etsii aktiivisesti eri vaihtoehtoja ideoidesi toteuttamiseen. Hän tuntee materiaalien kirjon, sisustamisen innovatiiviset keinot ja parhaat toimittajat. Hän on se, joka loihtii takkahuoneestasi ranskalaisen viinikellarin tai suunnittelee ultratyylikkään home spa -osaston, jos niin haluat. 

Kun kotisi on valmis, sen pitää olla enemmän kuin uskalsit odottaa. Sen pitää olla yksilöllinen, turvallinen koti, joka peilaa haaveitasi ja toteuttaa ne. Vasta silloin me olemme onnistuneet.

Rakennesuunnittelu samalla tarjouksella

Yhteistyömme kautta voimme tarjota alansa osaavimpien asiantuntijoiden palvelua rakennusprojektin alusta asti, sitoutetulla hinnalla ja aikataululla.

Ota yhteyttä - autamme suunnittelussa!

Rakennesuunnittelu samalla tarjouksella 1 - Lammi-kivitalot
Yhteistyön kautta alan osaavin palvelu projektin alusta asti - Lammi-kivitalot
Ota yhteyttä, autamme suunnittelussa - Lammi-kivitalot