80
Etusivu > Lammikellari > Kellarin edut

Mitä jos tavallisen perustuksen sijaan rakennatkin talosi kellarin päälle?

Hyvin suunniteltu kellari tarjoaa kotiin laadukkaita lisäneliöitä - Lammi-kivitalot

Kellariratkaisuun päädytään usein kaavaehtojen, tontin ominaisuuksien tai lisätilan tarpeen vuoksi. Parhaimmillaan kellari on paljon muutakin kuin kylmä tai puolilämmin varastotila, sillä hyvin suunniteltu kellari tarjoaa kotiin laadukkaita lisäneliöitä – kokonaisen muunneltavan kerroksen verran.

Kellari on helpoin ja turvallisin tapa rakentaa talon alin kerros. Hinta/hyötysuhde on selkeä: perustus on joka tapauksessa tehtävä, rakensitpa puu-, hirsi- tai kivitaloa. Yhtä hyvin voit tehdä perustukseksi kellarin. Kellari on luja, eikä väliseiniä välttämättä tarvita - tilaa voi siis helposti muunnella haluamasi käytön mukaan. Ja jos joskus päättäisit luopua talostasi, kellari korostaa talosi jälleenmyyntiarvoa.

Kellarin edut ovat monet

Lammi-Kivitalot tarjoaa kellarin joka on helppo, nopea ja kustannustehokas. Se on vaivaton hankkia – saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta – ja se sopii myös omatoimirakentajalle.

Kellari on turvallinen – se on palamaton, kestää kosteutta ja on tiivis radonia vastaan. Kellari on myös luja: et tarvitse pakollisia väliseiniä, saat vapautta tilasuunnitteluun. Kellari on myös energiatehokas – sillä on erinomainen lämmöneristävyys, tiiviys ja massiivisuus. Ota yhteyttä .

Rinnetontin kellari - Lammi-kivitalot
Tasamaan kokokellari - Lammi-kivitalot
Tasamaan osakellari - Lammi-kivitalot