82
Etusivu > Lammikellari > Kellarin mahdollisuudet

Osakellari vai kokokellari?

Kellari voi olla talosi alin kerros - Lammi-kivitalot

Kellari rakennetaan joko kokonaan maan alle tai rinnetontilla rinnettä vasten. Kellarin mahdollisuuksia pohtiessasi kannattaa aloittaa miettimällä, millainen tonttisi on ja miten se vaikuttaa suunnitteluun. Voit tehdä osakellarin tai kokokellarin talosi alimmaksi kerrokseksi.

Riippuen tontistasi voit tehdä talollesi matalaperustuksen maanvaraisella tai tuulettuvalla alapohjalla, tai vaihtoehtoisesti kellarin. Kellari voi olla osa- tai kokokellari. Esimerkiksi rinnetontilla kellari antaa paljon uusia mahdollisuuksia.

Ammattitaitoinen rakennesuunnittelija auttaa tekemään yksityiskohtaisen suunnitelman sen mukaan, millaisia tiloja kellariin haluat. Kustannuslaskurimme auttaa budjettisi laatimisessa. Työohjeesta saat apua, jos päätät rakentaa kellarin itse.
Yhteydenottolomakkeellamme voit varata ajan keskusteluun.

Hyödynnä lisäneliöt!

Hyödynnä kellarin lisäneliöt - Lammi-kivitalot

Olisiko nyt hyvä aika rakentaa pelihuone ja mediahuone? Oma kylpyläosasto? Rakenna kellariin vaikkapa käsityöverstas tai siirrä konttorisi kotiin. Pyykkitupa ja kodinhoitohuone siirtävät monet käytännön tehtävät kätevästi kellariin. Mahdollisuuksia on niin paljon kuin mielikuituksesi sallii.