7 71
Etusivu > Rakentaminen > Oma projekti: esittely

Hyötyä projektiin, iloa pitkälle tulevaisuuteen

Kun lähdet toteuttamaan rakennushanketta Lammi-Kivitalojen kanssa, avaamme sinulle Oma projekti -sivun. Se helpottaa omaa osuuttasi projektinhallinnassa ja projektin seuraamisessa ja antaa sitä kautta varmuutta, kontrollia ja turvaa projektin suhteen.  

Oma projekti -sivusi sisältää mm. 
  
Projektin yhteystiedot
Tiedot kaikista projektissa mukana olevista toimijoista, kootusti yhdessä paikassa ja aina saatavilla siellä missä on verkkoyhteys.
  
Projektimappi 
Yhdessä paikassa helposti saatavilla kaikki projektin dokumentit kuten sopimukset, tuotehyväksyntädokumentit, lupalomakkeet, piirustukset jne.
  
Päiväkirja
Voit pitää päiväkirjaa rakennusprojektista vain omaksi iloksesi ja tuntemustesi tallentamiseksi –  tai jaettavaksi muiden kanssa! Lisää tänne kuvia ja tarinoita projektin vaiheista.
Päiväkirja helpottaa projektinhallintaa ja antaa halutessasi myös ulkopuolisille mahdollisuuden osallistua projektiin; lukea päiväkirjaa, kommentoida tai syöttää tietoja. 

Dokumentoi elämäsi projekti!

Päiväkirja auttaa muistamaan elämäsi projektin - Lammi-kivitalot

Kirjoita päiväkirjaan rakentamisen vaiheet, matkalla tapahtuneet hauskat kommellukset ja unohtumattomat hetket, kun haaveidesi koti alkoi hahmottua silmiesi edessä. Ota kuvia, tallenna lyhytfilmejä, kerää muistot talteen! Oma projekti -päiväkirja ikuistaa muistosi.

Projektin päätteeksi voit vaikkapa toteuttaa päiväkirjasta Ifolor-kuvakirjan. Ainutlaatuisesta taloprojektista jää kuvakirjan muodossa hieno muisto jaettavaksi jälkipolville!