13
Etusivu > Rakentaminen > Projektiin valmistautuminen

Projektiin valmistautuminen

Rakennushankkeen onnistumisen edellytyksenä on se, että kolme olennaista tekijää kohtaavat: aikataulusi, budjettisi ja tavoitteesi. Kaikki vaikuttavat toisiinsa – ja Lammi-Kivitalot voi toimintatavallaan vaikuttaa näihin tekijöihin positiivisesti.

Rakennushankkeen talouden hoitaminen on kertarakennuttajalle ehdottoman tärkeä, mutta usein pienistä tekijöistä koostuvana erittäin hankala tehtävä. Budjetissa pysyminen ei vielä varmista lopputuloksen laatua. Toisaalta budjetin ylittäminen laadun tavoittamiseksi ei myöskään täytä onnistuneen lopputuloksen tunnusmerkkejä. Lammi-Kivitalojen toimituskokonaisuus ja ammattitaitoinen palvelu mahdollistaa taloudellisesti ja laadullisesti onnistuneen lopputuloksen, jotta pääset haaveidesi kotiin.

Näin toiveesi, budjettisi ja aikataulusi kohtaavat

  • Tarpeesi ja toiveidesi mukainen suunnittelu ja toteutus onnistuu ammattilaistemme toimesta.
  • Aikataulujesi pitävyys varmistuu, kun hankit suuret kokonaisuudet meiltä ja annat meidän auttaa projektinhallinnassa.Näin tiedämme varmasti, että tärkeimmät toimitukset tulevat juuri silloin, kun niitä tarvitaan.
  • Kustannusturvallisuus ja  budjetissa pysyminen toteutuvat suuremmalla todennäköisyydellä, kun hankit suuret kokonaisuudet (runkorakenteet, suunnittelun ja talotekniikan) suoraan meiltä. Kun toimituskokonaisuutemme sisältää myös energia- ja LVI-järjestelmät, tavoiteltu energiatehokkuustaso ja siihen vaikuttaminen on mahdollista ottaa huomioon jo ensimmäisistä luonnosvaiheista lähtien.
Kellari voi olla talosi alin kerros - Lammi-kivitalot