LakovaaraReunanen 79 89 9
Etusivu > Rakenteet > Huolella valitut kumppanit

Kumppaniverkostosta paras kokonaisuus

Kumppaniverkostosta paras kokonaisuus - Lammi-kivitalot

Lammi-Kivitaloille on äärimmäisen tärkeätä, että kaikki yhteistyökumppanimme toimivat laadukkaalla ja luotettavalla tavalla. Kumppaniksemme valitut toimijat ovat joko alansa laatu- tai markkinajohtajia tai muutoin osoittaneet tarjoavansa asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut. Voidaksemme suositella asiakkaillemme yhteistyökumppaniamme, edellytämme näiltä innovatiivisuutta, aktiivista tuotekehitystä, toimitusvarmuutta sekä taloudellisesti luotettavaa toimintaa.

Palvelukokonaisuus muodostuu kolmesta tekijästä: tuotteista, rakennesuunnittelusta ja Lammi-Kivitalojen palveluosaamisesta. Tehtävämme on varmistaa asiakkaalle optimoidut rakenteet, tarkka määrälaskentapalvelu sekä tehokas logistiikkapalvelu. Yhteistyöverkostoistamme koottu kattava ja tiivis kokonaisuus mahdollistaa sekä rakenteiden että erilaisten järjestelmien tehokkaan yhteensovittamisen.

Laatua, toimitusvarmuutta, kustannusoptimointia

Kumppaniverkostomme on muodostettu tukeamaan tavoitettamme: Lammi-Kivitalojen suunnittelu- ja palvelukokonaisuus pyrkii aina olemaan kustannusoptimoitu ja pitkällä aikavälillä edullisin vaihtoehto tavoitteiden täyttämiseksi.