76
Etusivu > Rakenteet > Pihatuotteet

Piha luo talollesi ilmettä

Hyvin rakennettu piha hyödyntää tonttisi vahvuudet ja korjaa sen hankalat kohdat toimiviksi. Ajoluiskien laatoitus tai asfaltointi, tukimuurit, jätekatos, pihan istutukset, nurmikko, kävelypolut, ulkovalaisimet ja muut ratkaisut tekevät pihastasi viihtyisän ja toimivan. Pihan tekninen toimivuus on oleellista myös rakennusten kestävyydelle. Esimerkiksi sadevedet on ohjattava hallitusti pois katolta ja piha-alueelta.

Kaunis piha on osa kotisi julkisivua ja nostaa sen arvoa. Hyvin suunniteltu ja oikeista materiaaleista rakennettu piha kestää useiden sukupolvien käyttöä eikä vaadi jatkuvaa huoltoa. Kivi on materiaalina erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Lisäksi se tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia luovaan, esteettiseen pihasuunnitteluun. Yhdistelemällä erilaisia kiviä voit luoda värien, muotojen ja pintojen leikillä talosi arvoisen pihan! Inspiraatiota pihakiveyksen sommitteluun saat vaikkapa näistä ladontamalleista.

Pihasuunnittelijan apu ja näkemykset auttavat yhtälailla aloittelevaa kuin kokenuttakin viherpeukaloa muuttamaan ideat kukoistavaksi pihaksi. Hyvä ennakkosuunnittelu pitää pihan työkustannukset kurissa.

Piha luo talollesi ilmettä - Lammi-kivitalot