78 Muuri_karusellikuva2LR Muuri_karusellikuvaLR

Vaikuttava, vakaa muuri

Muuri on paitsi näyttävä elementti pihapiirissäsi, myös käytännöllinen ratkaisu pihan rajaamiseen ja jakamiseen sekä rinnetontin pengertämiseen ja tukemiseen.

Pengertämällä teet haastavasta rinnetontista toimivan. Tue penkereet muurilla tukeviksi ja maan painetta kestäviksi ja liitä muuriin tarvittavat rakenteet kuten kaiteet ja valaisimet. Muuriin voidaan upottaa varsin näyttävä valaistus. Valo siivilöityy häikäisemättömästi säleiköstä. Muotokieli on muurikiveen sointuva. Valaise kulkureitit, korosta pihan kauniita muotoja ja luo pihallesi tunnelmaa valon avulla!

Jykevä, sopusuhtainen muurikivi

Muuri-tuotteilla kokemattomampikin pihanrakentaja tekee muurit, pengerrykset ja aidat huoliteltuina ja kestävästi.  Muurikiven suuret valuaukot lisäävät valettavan muurin lujuutta. Valmiit pääty- ja kansikivet viimeistelevät sopusuhtaisen ulkonäön. Muuri sopii jopa 3 metriä korkeisiin tukirakenteisiin. Järkähtämättömän perustuksen muurille teet helpoiten TASSU-valmisanturamuoteilla.

Muurikivestä voi myös tehdä kukkapenkkejä, istutusaltaita, reunakiveyksiä ja portaita. Viimeistele maisemointi luonnonkivillä. Työohjeet auttavat rakentajaa.

Mmuuri on paitsi näyttävä, myös käytännöllinen - Lammi-kivitalot