57 68 69
Etusivu > Rakenteet > Rakennuksen runko

Terveellinen runko on kotisi ydin

Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja.

Pitkäikäisyys, energiatehokkuus, hyvä sisäilman laatu, huoltovapaus, arvon säilyminen, asumismukavuus... Asetamme kodeillemme paljon vaatimuksia. Lammi-Kivitalojen tehtävänä on huolehtia, että ne täyttyvät.

Kun tavoitteena optimaalinen energia- ja kustannustehokkuus, on kivirunko erinomainen valinta. Kivi on ekologinen, energiatehokas ja erinomaisesti eristävä – massiiviset kiviseinät eristävät tehokkaasti niin pakkasta kuin ääntäkin. Ne myös pitävät talosi lämpötilan miellyttävänä läpi vuoden, viilentäen kesäkuumalla ja pitäen lämmön tasaisena talvipakkasilla. Kiviseinä eristää ulkotilan äänet vaimentaen melutasoa ja mahdollistaa sisätiloihin hyvän akustiikan.

Kivitalo on terve ja turvallinen

Kivi on paloturvallinen eikä se lahoa tai homehdu, sillä siinä ei ole orgaanisia ainesosia. Rakennuskiviemme nerokas rakenne tekee virheettömän rakentamisen helpoksi, turvaten siten talosi ilmanlaadun seinänsisäisiltä ongelmilta. Kivi on rakennusmateriaaleista kosteusteknisesti luotettavin. Siksi sitä suositellaankin käytettävän myös puutaloissa ainakin kosteiden tilojen seiniin.

 Kivitalo on helppo asua ja hoitaa

Kivitalo ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa ja maalaamista. Seinien jokainen piste kelpaa kiinnityskohdaksi, etkä joudu etsimään runkotolppia. Kivitalon seinät ja lattiat ovat hiljaiset eikä nurkissa narise. Helppohoitoinen kivitalo kestää sukupolvesta toiseen ja säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Kivi on ainutlaatuinen materiaali

Kivi tuo taloosi massiivisuutta ja vivahteikkaan muotokielen. Kivitalo sallii yksilölliset ratkaisut – se täyttää persoonalliset toiveesi ja tottelee arkkitehdin herkkää kynää. Kivitalo on helppo rakentaa tasamaalle tai rinteeseen – se taipuu haastavaankin rakennuspaikkaan. Voit suunnitella talosi juuri sellaiseksi, kuin haluat.

Kivi on ainutlaatuinen materiaali - Lammi-kivitalot
Runko ei ole vain kiveä

Parhaat talot tehdään parhaista materiaaleista

Lammi-Kivitalot on vuosi toisensa jälkeen valittu maan laadukkaimmaksi talotoimittajaksi. Yksi osasyy on laadukas Lammi-rakennusjärjestelmä. Sen taustalla on jatkuva tuotekehitys ja tutkitusti Suomen parhaat rakennusharkot.

Runko ei kuitenkaan synny vain kiviä latomalla. Siihen vaaditaan paljon osaavaa palvelua, ja siitä syntyy sivutuotteena immateriaalista arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Lammi-kivitalon edullisuus pitkällä aikavälillä perustuukin siihen, että syntynyt arvo on huomattavasti suurempi kuin rakennuskustannukset!

Etusivu > Rakenteet > Rakennuksen runko