katto3
Etusivu > Rakenteet > Yläpohja > Kattoristikot

Kattoristikko kantaa yläpohjan

Yleisimmin Lammi-kivitalon yläpohjan kantavan rungon muodostaa kohteeseen suunniteltu kattoristikkorunko.
NR-ristikot ovat naulalevyin koottuja puurakenteita. Kattoristikoissa käytetty puutavara on lujuuslajiteltua ja mitallistettua.

Ristikot toimittaa Lammi-Kivitalojen kohteisiin Vähäkyrössä, lähellä Vaasaa toimiva Kotasen Puutyö Oy, jonka laatu sekä teknisesti että toiminnallisesti on jo vuosien ajan vastannut yhteistyökumppaneillemme asetettuja kriteerejä. Kotasen Puutyön merkittävänä ominaisuutena on joustavuus sekä halukkuus osallistua kehityshankkeisiin, tavoitteenaan parempi Lammi-Kivitalot -yläpohja. Tämä kaikki heijastuu rakentajalle suunnittelun optimaalisena kokonaisuutena.

Kattoristikoilla toteutettujen yläpohjien etuna on rakenteen keveys ja mittatarkkuus. Kotasen Puutyö Oy:n sertifioidut suunnittelijat mitoittavat rakenteet asiakkaan ja kohteen tarpeiden mukaan. Toimitukseen mukaan kuuluvat aina viralliset rakennelaskelmat. Ristikoiden toimitus tapahtuu täsmällisesti ja tarvittaessa suoraan työmaalle ristikkovalmistajan omalla kuljetuskalustolla.

Sertifioitua osaamista

Kattoristikoiden valmistusta Suomessa valvoo Inspecta Sertifiointi Oy . Kotasen Puutyö Oy:lle myönnetty sertifiointitunnus on FI-3030.