8
Etusivu > Yhteystiedot > Yritysesittely

Yritysesittely ja historia

Lammi-Kivitalot on yksi Suomen nopeimmin kasvavista talomerkeistä. Sen laadukkaista tuotteista, markkinoiden massiivisimmasta runkorakenteesta ja parhaasta hinta-laatu-suhteesta nauttivat jo tuhannet tyytyväiset suomalaisperheet.

Kuljemme tuotekehityksen kärjessä ja kehitämme toimintaa sekä järjestelmiä jatkuvasti. Tämä takaa kiinnostavuutemme myös kumppanina ja työpaikkana alan ammattilaisille. Olemme joustava ja markkinointihenkinen joukkue, joka muodostuu motivoituneista, taitavista yksilöpelaajista. Luotamme toisiimme ja jaamme tietoa, onnistumista ja oivalluksia. Jokainen ymmärtää oman tehtävänsä ja roolinsa kokonaisuudessa.

Se mikä meidät erottaa muista toimijoista, on palvelu. Palveluverkostomme takaa vaivattomimman ja turvallisimman tavan rakentaa kodiksi yksilöllinen ja laadukas kivitalo. Asiakkaamme haluavat yhden pääkumppanin, joka hoitaa koko projektin alusta loppuun asti - ja tekee sen hyvin. Ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja vastaamme niihin yhdistämällä laadukkaat tuotteet, asiantuntemuksen, palveluprosessin ja -verkoston sekä huolenpidon ainutkertaiseksi asiakaskokemukseksi. 

Yksilölliset ratkaisut, ensiluokkainen palvelu - Lammi-kivitalot

Yksilölliset ratkaisut, ensiluokkainen palvelu, toimivat kodit ja oman tien kulkeminen ovat nostaneet Lammi-Kivitalot kivitalotoimittajien markkinajohtajaksi. Lammi-Kivitalot on jo useana vuonna peräkkäin valittu RTS:n tutkimuksessa Suomen laadukkaimmaksi talomerkiksi sekä luotettavimmaksi kivitalovalmistajaksi.

ammi-Kivitalot Oy on osa Lammin Betoni -konsernia

Lammin Betoni Oy on valmistanut ja kehittänyt betonituotteita jo vuodesta 1956 alkaen.

Lammin betoni jo vuodesta 1956 - Lammi-kivitalot

Lammi-Kivitalot on osa Lammin Betoni Oy:tä, jolla on jo yli 50-vuotiset perinteet betonituotteiden ja rakentamisen kehittämisessä. Konserni tarjoaa rakentajille tutkittuja, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla tavoitellaan yhä korkeampaa valmiusastetta, kustannussäästöjä ja rakentamisen helppoutta.